16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σύνοδος Δία – Ποσειδώνα, Στο δρόμο της πίστης και των ψευδαισθήσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Φαντασία, τύχη, επέκταση, ευκαιρίες, έμπνευση, διαίσθηση και πίστη. Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε στον πλανήτη της τύχης Δία, αλλά και στον Ποσειδώνα. Στις 12/04 οι δύο αυτοί πλανήτες θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στους Ιχθύς, εγκαινιάζοντας τον νέο συνοδικό κύκλο Δία – Ποσειδώνα (23ο 58’).

Μια όψη που σχηματίζεται κάθε 12 περίπου χρόνια. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, η πίστη και η ψευδαίσθηση θα βρεθούν σε πολύ σφιχτό εναγκαλισμό. Με άλλα λόγια, θα παρατηρήσουμε ότι  οι διαισθητικές μας ικανότητες έχουν οξυνθεί, θα γίνουμε πιο συμπονετικοί με τους πιο αδύναμους, θα ενισχυθεί η πίστη στον εαυτό μας αλλά και προς το Θείο, σε όποια θρησκεία και αν πιστεύουμε, ενώ θα νιώσουμε ότι ήρθε η στιγμή να  ακολουθήσουμε τα όνειρα μας.

Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουμε νέες πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις , ενώ θα έχουμε και σημαντικές ανακαλύψεις στην Ιατρική και στον τομέα τον φαρμάκων σε ότι αφορά τις νέες θεραπείες ή να γεννιούνται νέα θρησκευτικά κινήματα και αλλά και νέοι πνευματικοί ηγέτες. Υπάρχει όμως και η αρνητική πλευρά αυτής της όψης, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, τις απάτης, αλλά και των ψυχικών διαταραχών, του θρησκευτικού φανατισμού και των εξαρτήσεων, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που ο χάρτης επηρεάζεται αρνητικά από αυτή την όψη, τα προβλήματα τους να μεγεθυνθούν.

Επίσης, είναι πιθανό να έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα στην θάλασσα ή ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Η όψη αυτή θα επηρεάσει περισσότερο τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης διαρκεί περίπου +/- 25 ημέρες.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα τους ωθήσει να πιστέψουν στον εαυτό τους, να ακολουθήσουν τα όνειρα τους για το μέλλον και να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Η διαδρομή μπορεί να μην είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα, ωστόσο, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων θα τα καταφέρουν. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν ποιους εμπιστεύονται, γιατί θα βρεθούν αρκετά άτομα στον δρόμο τους τα οποία θα προσπαθήσουν να τους εκμεταλλευτούν.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά με άτομα τα οποία θα αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές τους, και θα ασχοληθούν με κοινωνικές δράσης, προσφέροντας βοήθεια στους πιο αδύναμους. Από την άλλη πλευρά, θα βρεθούν δίπλα τους άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, τα οποία θα πιστέψουν στις ικανότητες τους και θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Επειδή όμως δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί θα υπάρξουν άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να τους εκμεταλλευτούν οικονομικά και συναισθηματικά.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει την διαίσθηση τους, θα τους δώσει εμπνευσμένες ιδέες, και θα τους ωθήσει να κυνηγήσουν με πάθος τις φιλοδοξίες τους. Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να προσέχουν τις συναισθηματικές τους μεταπτώσεις, οι οποίες μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο προς την αναζήτηση των τεχνιτών παραδείσων και των καταχρήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό