24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σύμπραξη TAXHEAVEN – EPSILON NET για τη δημιουργία της μεγαλύτερης γνωσιακής βάσης δεδομένων (knowledge management system) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων στο ψηφιακό μετασχηματισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμπραξη για τη δημιουργία της μεγαλύτερης γνωσιακής βάσης δεδομένων (knowledge management system) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων στο ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο Όμιλος EPSILON NET και το TAXHEAVEN ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας τους μέσω της εξαγοράς του 60% της TAXHEAVEN Α.Ε., από την  EPSILON NET.

Η πολυετής εμπειρία και η βαθιά γνώση των θεμάτων φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας της επιστημονικής ομάδας της EPSILON NET, σε συνδυασμό με την ισχυρή θέση, εξειδίκευση και τον ιδιαίτερο παλμό που μεταφέρει η
φορολογική-λογιστική πύλη ενημέρωσης www.taxheaven.gr και η επιστημονική
της ομάδα στο χώρο των επαγγελματιών λογιστών – φοροτεχνικών, αλλά και
όλων των στελεχών οικονομικών διευθύνσεων των επιχειρήσεων, αναμένεται να οδηγήσει στην παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα συνδράμουν αποτελεσματικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των λογιστών-φοροτεχνικών και των λοιπών οικονομικών στελεχών.

Η σύμπραξη της EPSILON NET και της TAXHEAVEN διαμορφώνει τη νέα εποχή στην επιστημονική ενημέρωση και εκπαίδευση χιλιάδων στελεχών του οικονομικού κλάδου παρέχοντας ολοκληρωμένες και προηγμένες υπηρεσίες σε οικονομικά, φορολογικά, λογιστικά, εργατικά, ασφαλιστικά θέματα και αναμένεται με βάση και τις αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης που υπάρχουν, να βοηθήσει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Κωνσταντίνος Κουλογιάννης όσο και ο κ. Κωνσταντίνος Γραβιάς συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην ανάπτυξη της εταιρίας TAXHEAVEN Α.Ε., από τις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Γενικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Οι επιστημονικές ομάδες των δύο κόμβων θα συνεχίσουν να παρέχουν εξειδικευμένη ενημέρωση στους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς, στα στελέχη οικονομικών διευθύνσεων, καθώς και στους εργαζόμενους σε λογιστικά γραφεία συνδράμοντας έτσι στο δύσκολο έργο τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό