16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσ/κης-Κιλκίς-Χαλκιδικής – «ΑΑΔΕ: Η προχειρότητα σε όλο το μεγαλείο της!!!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θεσσαλονίκη, 20/03/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΑΔΕ: Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!

H ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) προτίθεται να προκηρύξει μειοδοτικό διαγωνισμό για τη στέγαση των υπηρεσιών: ΚΕΝΤΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΕ.ΦΟ.Δ.Ε.), 1ο ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΛ.ΚΕ.), MYAADELIVE, ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΛΩΝΙΩΝ (ΕΛ.Υ.Τ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (Κ.Ο.Ε.) ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ σε περίπου 7.000 τ.μ. στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για πολλοστή φορά καταδεικνύεται η προχειρότητα και η έλλειψη σχεδιασμού της φορολογικής διοίκησης της ΑΑΔΕ σε βάρος των συναδέλφων και της εξυπηρέτησης των πολιτών, όταν μόλις πριν από 1,5 έτος και 6 μήνες οι υπηρεσίες 1ο ΕΛ.ΚΕ. και ΕΛ.Υ.Τ., Κ.Ο.Ε. αντίστοιχα, είχαν μεταφερθεί σε καινούργια κτίρια που όμως τώρα θα πρέπει να ξηλωθούν με οποιοδήποτε κόστος.

Το “ράβε ξήλωνε” των φορολογικών υπηρεσιών μας, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών μας και στην εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και κλίμα σύγχυσης και αβεβαιότητας στους συναδέλφους.

Απαιτούμε επιτέλους η φορολογική διοίκηση της ΑΑΔΕ να αφήσει ήρεμες τις φορολογικές υπηρεσίες για να δουλέψουμε αποτελεσματικά και να σταματήσει άμεσα οποιαδήποτε λειτουργία νέων και μετεγκατάσταση υφιστάμενων φορολογικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, απαιτούμε την ενίσχυση των Δ.Ο.Υ. με ελεγκτικές αρμοδιότητες και την άμεση πρόσληψη τουλάχιστον 2.000 εφοριακών, για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την διασφάλιση των δημοσίων εσόδων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό