24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σύζυγος και κόρη της Ελένης Γερασιμίδου προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους Αγγελική, όπως αποκάλυψε με την ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Φαίνεται οτι η κατάσταση στην χώρα μας είναι εκτός ελέγχου! Με μεγάλη λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε προ ολίγου οτι προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ δυο μέλη μας του ΣΕΗ. Αγωνιστές χρόνια, με το αιτιολογικό οτι είχαν υψώσει την Παλαιστινιακή σημαία από το αυτοκίνητο τους. Πρόκειται για τον Αντώνη Ξένο και την Αγγελική Ξένου (οικογένεια της αγαπημένης μας Ελένης Γερασιμίδου). Από πότε απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση; Η αντίδραση μας ήταν άμεση… Και η Ελένη ως άμεσα ενδιαφερόμενη και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας απαιτήσαμε την άμεση απελευθέρωση των 2 ηθοποιών μας.

‘Ειμαστε αλληλέγγυοι με το δράμα του Παλαιστινιακού λαού και την σφαγή από τις δυνάμεις του Ισραήλ ως αντίποινα στα αίσχη που διαπράττει η τρομοκρατική Χαμάς. Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει την ελευθερία της έκφρασης», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό