23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σόου Ντε Λαουρέντις και την… πληρώνει η Νάπολι

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο προσκήνιο, για άλλη μία φορά, ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Ιταλός παραγωγός διέκοψε, στη μέση, συνέντευξη του Ματέο Πολιτάνο, ο οποίος μιλούσε για τον επικείμενο επαναληπτικό με τη Μπαρτσελόνα (22:00 Cosmote Sport 2 HD), για τους «16» του Champions League, στην Ισπανία, «μαζεύοντας» τον επιθετικό της ομάδας ενώ ήταν σε ζωντανή μετάδοση.

Μπαρτσελόνα και Νάπολι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στο πρώτο παιχνίδι (1-1), στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στη Βαρκελώνη. Στην Ιταλία τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωησης κατέχει η «Sky Italia».

Έτσι, o επιθετικός των «παρτενοπέι» κλήθηκε να μιλήσει στο κανάλι για την δύσκολη αναμέτρηση με τους μπλαουγκράνα, με την συνέντευξη να μην πηγαίνει και τόσο καλά. Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας έσπευσε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο για να τον απομακρύνει από τις κάμερες και τα μικρόφωνα φωνάζοντας: «Πολιτάνο! Πολιτάνο! Με σας (Sky) δεν επιτρέπεται να μιλήσει».

Αιφνιδιασμένος ο Πολιτάνο απομακρύνθηκε καθώς ο πρόεδρος της Νάπολι συνέχισε να προσβάλλει όσους διεξήγαγαν τη συνέντευξη και στη συνέχεια σπρώξει τον χειριστή της κάμερας, ο οποίος αγωνίστηκε για να διατηρήσει την ισορροπία του. Ο Ντε Λαουρέντις ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες του είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν μόνο με τον δημοσιογράφο του Sky, Τζανλούλα Ντι Μάρτσο και όχι με τον συνάδελφό του Μάσιμο Ουγκολίνι, ο οποίος διεξήγαγε τη συνέντευξη. Ωστόσο αυτό που ισχυρίστηκε ο 74χρονος δεν ίσχυε και η UEFA ετοιμάζει «κατραπακιά» για εκείνον και τη Νάπολι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό