20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σόκαρε τη Γιουνάιτεντ σε «νεκρό» χρόνο η Φούλαμ και… έσπασε αρνητικό σερί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή στις νίκες για τη Φούλαμ, έγινε σε μία απαιτητική έδρα και μία από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα φιλοξενήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» για την 26η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε απαντήσει στο 0-1 της Φούλαμ, με τον Χάρι Μαγκουάιρ, ωστόσο ο Ιγουόμπι «ξέρανε» τους γηπεδούχους στο 97′ για το τελικό 1-2.

Η Γιουνάιτεντ είχε αποδειχθεί «κακός δαίμονας» για την ομάδα του Λονδίνου, καθώς σε καμία από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις από τον Δεκέμβριο του 2009 και μετά, η Φούλαμ δεν είχε πάρει τη νίκη. Στα τελευταία 18 παιχνίδια που είχαν τεθεί αντιμέτωπες, η Μάντσεστερ είχε 15 νίκες, ενώ 3 παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα.

Fulham have won a game against Manchester United in any competition for the first time since December 2009:

LDLLLLLLLDLLLDLLLLW

Back when Chris Smalling was on the bench… for Fulham. 🤯 pic.twitter.com/H6jL7P7sjS

— Squawka (@Squawka) February 24, 2024

Εκτός από την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Γιουνάιτεντ, η Φούλαμ φρόντισε να καταγράψει ένα ιδιαίτερο ρεκόρ. Η νίκη της στο Μάντσεστερ, ήταν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο που πήρε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μπορεί η ομάδα του Σίλβα να βρίσκεται πλέον στη 12η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, ωστόσο μακριά από την έδρα της δεν μπορούσε να «γευτεί» τη χαρά της νίκης.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό