18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σφραγίζει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, το σχέδιο του Μαρτίνεθ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη δεύτερη νίκη που ψάχνει ο Ολυμιπακός κόντρα στην Τσουκαρίτσκι για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βάλει τα εισιτήρια στη βαλίτσα για τους ομίλους του Europa League και θέλει να το κάνει με πειστικό τρόπο στον αγώνα ρεβάνς για τα playoffs της διοργάνωσης με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι, στο κατάμεστο από 8.000 οπαδούς “Gradski Stadion Dubocica”, στο Λέσκοβατς (Πέμπτη 31/8, 21:00, MEGA, LIVE ΑΠΟ ΤΟ SPORT24).

Οι “ερυθρόλευκοι” έχοντας στις αποσκευές τους το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στοχεύουν σε νέα νίκη επί της σερβικής ομάδας, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και την καλή απόδοση τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ο Μαρτίνεθ έχει επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και στις στημένες φάσεις και έχει ζητήσει αυτοσυγκέντρωση, καθαρό μυαλό, σωστές αποφάσεις, κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολλά στην ομαδικότητα και στην αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τα αποτελέσματα στους αγώνες τους στο Europa League και στο πρωτάθλημα, όπως και το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Μάλιστα, με απόφαση του προπονητή ταξίδεψαν στη Σερβία, είτε παίκτες που είναι τραυματίες (Ιμπόρα) ή ανέτοιμοι (Ρίτσαρντς) είτε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς (Ορτέγκα), μόνο και μόνο για να είναι όλοι μαζί.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τέταρτο παιχνίδι του επί σερβικού εδάφους και μετράει μία νίκη και δύο ήττες στα τρία προηγούμενα που έγιναν στο Βελιγράδι, ενώ το τώρα θα παίξει στο Λέσκοβατς. Η πειραϊκή ομάδα κέρδισε την Παρτιζάν 3-1 τη σεζόν 2017-18 για τα προκριματικά του Champions League και πέρασε στη φάση των ομίλων επικρατώντας αργότερα της Ριέκα. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την Ραντ Βελιγραδίου στα προκριματικά του Κυπέλλου UEFA την περίοδο 1989-90 (οι “ερυθρόλευκοι” προκρίθηκαν με τη νίκη 2-0 στον αγώνα ρεβάνς) και έχασε 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στη φάση των ομίλων του Champions League τη σεζόν 2019-20. Συνολικά, η πειραϊκή ομάδα έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της με αντιπάλους ομάδες από τη Σερβία.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κίνι και τον τραυματία Ιμπόρα, ενώ επιστρέφει ο Ρόντινεϊ ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Ισπανός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Βρουσάι αριστερά, τον Ρέτσο και τον Φρέιρε στα στόπερ, τον Έσε και τον Καμαρά στα χαφ, τους Φορτούνη, Μασούρα, Μπιέλ και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό