22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σφοδρή σύγκρουση για τα… κομματικά τρολ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετωπική σύγκρουση για τα κομματικά τρολ του διαδικτύου είχαν στη Βουλή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΠΑΣΟΚ, με φόντο τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί “παράκεντρων” που εργάστηκαν προεκλογικά «υπόγεια με έναν στημένο μηχανισμό».

Όλα άρχισαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβερνώσας παράταξης, Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε πως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σιωπούν, παρά τις σοβαρές καταγγελίες των τελευταίων ωρών.

«Ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στα τρολ της υπόγας που τα είχατε βάλει να δολοφονούν χαρακτήρες. Ο κ.Σκουρλέτης μάλιστα κατήγγειλε ανοχή Τσίπρα και εσείς σιωπάτε», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης με τον Παύλο Πολάκη να απαντά, λέγοντας πως η ΝΔ «διαθέτει στρατό τρολ και τολμά να κατηγορεί άλλα κόμματα. Εσείς που έχετε την Ομάδα Αλήθειας. Λίγη Ντροπή», ανέφερε.

Διμέτωπα πυρά εκτόξευσε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας πως το ζήτημα του ψηφιακού παρακράτους που δολοφονεί χαρακτήρες είναι ευρύτερο, καλώντας τόσο την Νέα Δημοκρατία όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν απαντήσεις για τους “κομματικούς στρατούς που σπέρνουν τη διχόνοια”, όπως κατήγγειλε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό