18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Σφαλιάρα» στη Λίβερπουλ με 3άρα η Αταλάντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Γκολ, θέαμα και εκπλήξεις παρακολουθήσαμε στην φάση των «8» του Europa League . Η Αταλάντα, «σόκαρε» την Ευρώπη και νίκησε στο «Άνφιλντ» με 3-0 την Λίβερπουλ, η Ρόμα έκανε βήμα-πρόκρισης κόντρα στην Μίλαν (1-0). Παράλληλα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν στα τελευταία λεπτά έκανε το «καθήκον» της και επικράτησε 2-0 την Γουέστ Χαμ, ενώ η Μπενφίκα, πήρε μία… ισχνή νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ (2-1).

Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-3

Στο 38ο λεπτό, οι Ιταλοί «σόκαραν» το «Άνφιλντ» και έκαναν το 1-0, με τον Τζιανλούκα Σκαμάκα να σκοράρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των «ρεντς», Καόχιμιν Κέλεχερ. 

Ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού (61′), οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σκαμάκα πάλι να κάνει το 2-0 με ένα απλό πλασέ, καθώς ήταν σε θέση τετ-α-τετ με τον Κέλεχερ, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. 

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 83′ ο Μάριο Πάσαλιτς με τον Κροάτη να παίρνει το ριμπάουντ από άστοχο σουτ του Αντεμόλα Λούκμαν, κάνοντας σε κενή εστία το τελικό 3-0. 

Μίλαν – Ρόμα 0-1

Στον «ιταλικό εμφύλιο», ο Ντάνιελ Μαντσίνι, «άνοιξε» το σκορ για τους Ρωμαίους, πιάνοντας στον… ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων κάνοντας το τελικό 1-0 με κεφαλιά από κόρνερ του Πάολο Ντιμπάλα (17′). 

 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ 2-0

Τα γκολ της λύτρωσης για τις «ασπιρίνες», ήρθαν στο 83′ και 90+1′ με τους Γιόνας Χόφμαν και Βίκτορ Μπόνιφεϊς, οι οποίοι έδωσαν μία μεγάλη νίκη στην ομάδα τους, διαμορφώνοντας μία άλλη… ρεβάνς στην Αγγλία για τις «ασπιρίνες».  

Μπενφίκα – Μαρσέιγ 2-1

Μετά από καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας, ο Ράφα Σίλβα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πάου Λόπεθ, για να κάνει το 1-0 για τους «αετούς» (16′). 

Το 2-0 «ήρθε» για τους γηπεδούχους με τον Άνχελ Ντι Μαρία, μετά από πολύ όμορφη κίνηση με την μπάλα με την έναρξη του δεύτερου μέρους (52′). 

Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν στο τελικό 2-1 με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπάμεγιανγκ, οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Πορτογάλων και πλάσαρε «γλυκά» τον Ανατολί Τρουμπίν στο 67′. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-3 (38′, 61′ Σκαμάκα, 83′ Πάσαλιτς)Μίλαν – Ρόμα 0-1 (17′ Μαντσίνι)Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ 1-0 (83′ Χόφμαν, 90+1′ Μπόνιφεϊς)Μπενφίκα – Μαρσέιγ 2-1 (16′ Ράφα, 52′ Ντι Μαρία/67′ Ομπάμεγιανγκ)

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό