23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Πού θα κριθεί η υποψηφιότητα Αχτσιόγλου – Οι κινήσεις των επίδοξων διαδόχων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κενό ηγεσίας που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα έγινε φανερό κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης με τους επίδοξους διαδόχους να μην έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους.

Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης στο στρατόπεδο των λεγόμενων «προεδρικών» επικρατεί κομφούζιο. Οι περί τον πρώην αρχηγό παράγοντες ψάχνονται για υποψήφιο. Όσον αφορά τα ονόματα που εξ αρχής ακούγονταν, της Έφης Αχτσιόγλου και του Αλέξη Χαρίτση, παραμένουν στο τραπέζι ενώ τα δυο στελέχη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και έχουν κοινή πλατφόρμα.

Απομένει μόνο ποιος από τους δυο θα προκριθεί για την κούρσα της διαδοχής, με τις πιθανότητες στο πρόσωπο της πρώην υπουργού Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζονται μάλλον ισχυρότερες, όπως εκτιμούν κάποιοι.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο ένας από τους δυο περάσει μπροστά και ο άλλος θα παραμερίσει. Στην υποθετική περίπτωση που προκριθεί η υποψηφιότητα της κυρίας Αχτσιόγλου, πιθανολογείται ότι θα έχει την στήριξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Αν δεν θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα, όπως του εισηγούνται κάποιοι στην «Ομπρέλα» -προφανώς άνθρωποι που θέλουν το κακό του, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται: πώς μπορεί να γίνει αρχηγός κόμματος ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μιλήσει καν σωστά Ελληνικά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό