22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες δοκιμάζονται από την ακρίβεια – Ο κ. Μητσοτάκης θέλει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση βασιλικών κτημάτων» – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Σκωτία, όπου θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο θα συζητήσει και το θέμα της μελλοντικής αξιοποίησης του κτήματος Τατοΐου.  

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «συνιστά μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια, λόγω της ανεπάρκειάς του και της ασυλίας που παρέχει στην αισχροκέρδεια, να ταξιδεύει στην Σκωτία για να αποκτήσει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση… βασιλικών κτημάτων».

Τα αποκαλυπτικά τηλεφωνήματα της Πισπιρίγκου

Και τονίζει πως «το Τατόι αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού, που πλήρωσε γι’ αυτό τον λόγο αδρά αποζημίωση στην τέως βασιλική οικογένεια, η οποία – ως γνωστόν – είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Ελλάδας».

«Το νέο ‘unfair’ της οικογένειας Μητσοτάκη δεν θα μείνει αναπάντητο από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, όποτε τολμήσει να στήσει κάλπες», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ερχονται αυξήσεις σε όλους τους μισθούς – Τι θα γίνει με τις συντάξεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό