18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συντετριμμένοι η σύζυγος και οι γιοι του στην κηδεία του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν την Τρίτη το πρωί, η οικογένεια αλλά και όλοι όσοι αγάπησαν τον Χάρη Κωστόπουλο, ο οποίος «έφυγε» στα 60 του χρόνια από καρκίνο. 

Το «τελευταίο αντίο» είπαν στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Από νωρίς το πρωί, εκεί βρέθηκαν συντετριμμένοι, η σύζυγος του Βιβή, αλλά και οι δύο γιοι του τραγουδιστή, Ραφαήλ και Χρήστος, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η σύζυγος και οι γιοι του Χάρη Κωστόπουλου, : Ndp

Το «παρών» έδωσαν και πολλοί γνωστοί συνάδελφοι και φίλοι του Χάρη Κωστόπουλου, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Νίκος Βέρτης, : Ndp

Νίκος Μακρόπουλος, : Ndp

Άγγελος Διονυσίου, : Ndp

Πέτρος Ίβριος, : Ndp

Μιχάλης Ιατρόπουλος – Χριστίνα Καρρά, : Ndp

Ιδιαίτερα σημαντική, όμως, ήταν και η παρουσία της χήρας του Βασίλη Ψαρρά, Χριστίνας, καθώς οι δυο τραγουδιστές ήταν πολύ στενοί φίλοι και «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά ενός μήνα.

Η είδηση του θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου, έγινε γνωστή το περασμένο Σάββατο μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η οικογένεια του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια έδωσε μια γενναία μάχη με την ασθένεια του αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ποιος ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Έχει γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών και απέκτησε δύο γιους, τον Χρήστο και τον Ραφαήλ.

Κυκλοφόρησε συνολικά 23 δίσκους. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα” και “Πρώτο Θέμα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό