18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνταγή: Κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσίασε μία εύκολη συνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας. Δείτε τα υλικά και βήμα – βήμα τη διαδικασία.

Τα κεφτεδάκια είναι… must για τους περισσότερους, και έτσι ο Λάμπρος Βακιάρος σκέφτηκε να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.

Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε λοιπόν κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

ΥλικάΓια τα κεφτεδάκια800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λίπος)60 γρ. ελαιόλαδο360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)200 γρ. ψίχα ψωμί χωρίς κόρα2 μεσαία αυγά8 γρ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)Aλάτι – πιπέριΓια τη φωλιά πατάτας1.5 κλ. πατάτες για τηγάνισμα (όσο πιο μακριές γίνεται)Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα15 γρ. κορν φλάουρΓια τη σάλτσα φέτας400 γρ. γάλα200 γρ. φέτα4 – 5 φύλλα δυόσμουΑλάτι – πιπέρι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό