18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συννεφιές και πτώση της θερμοκρασίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, σε όλη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες, μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ λίγες τοπικές βροχές ή μπόρες αναμένονται στα ηπειρωτικά και συγκεκριμένα αρχικά στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Χαλκιδική και τις Σποράδες και βαθμιαία στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα.

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Τοπικά περιορισμένη θα είναι και η ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 και τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες, μερική ηλιοφάνεια και ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό