21.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουμε τη νικηφόρα πορεία, πρώτη μεγάλη ήττα για τον κ. Μητσοτάκη 

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, μια νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη, μια νίκη της ανανέωσης» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δήλωση για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Ήταν μια νίκη του προοδευτικού λόγου που αγκαλιάζει τις αγωνίες του λαού. Ήταν όμως και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη, της αλαζονείας, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Καταλόγισε, δε, στον κ. Μητσοτάκη ότι «απέδειξε τον τελευταίο μήνα πως είναι ικανός να συνεργαστεί και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους», σημειώνοντας ότι «ο λαός του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα».

«Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές. Έχουμε μπροστά μας πολλούς αγώνες, πολλές μάχες, μεγάλες προκλήσεις» σημείωσε.

Τόνισε επιπλέον ότι «πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση. Μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μια ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό. Για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη. Αυτό είναι το όραμά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, είπε ότι «είναι ένας επιστήμονας που ανέλαβε μια σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε». Σημείωσε επιπλέον ότι «είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό