16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για το μέλλον της Premier League

Ειδήσεις Ελλάδα

Συζητήσεις με τους προπονητές και τους παίκτες των 20 ομάδων της Premier League θα εξακολουθήσει να έχει η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, που έχει διακοπεί από τις 9 Μαρτίου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το «Σχέδιο Επανέναρξης» συζητήθηκε και στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, με τις ομάδες να επαναλαμβάνουν τις προθέσεις τους για την επιστροφή στη δράση και κατ΄ επέκταση την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Αποφάσεις δεν πάρθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση των μετόχων και οι σύλλογοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πληροφορίες που δόθηκαν σχετικά με το σχέδιο επανέναρξης», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

«Συμφωνήθηκε ότι η PFA (Ένωση Επαγγελματιών Παικτών), η LMA (Ένωση Προπονητών), παίκτες και τεχνικοί αποτελούν τα “κλειδιά” αυτής της διαδικασίας και θα ενημερωθούν  για τις περαιτέρω κινήσεις» υποστηρίζει η Premier League και συνεχίζει:

«Οι σύλλογοι επαναβεβαίωσαν την δέσμευσή τους για να τελειώσει η σεζόν 2019/2020, διατηρώντας την ακεραιότητα της διοργάνωσης και χαιρετίζουν την υποστήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης».

Το πρώτο βήμα για την οποιαδήποτε πρόοδο θα είναι η αναθεώρηση της κυβέρνησης για τους περιορισμούς του lockdown, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό