23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινά και πάλι σήμερα, Πέμπτη 23/11, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει: την απόπειρα και την ανθρωποκτονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Δεν θα πείραζα ούτε μία τρίχα από την Τζωρτζίνα» είπε την περασμένη εβδομάδα όταν ξεκίνησε την απολογία της.

Σήμερα αναμένεται να αναφερθεί στις 8 Απριλίου 2021 όταν το κοριτσάκι θα μεταφερθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο με αναφερόμενα επεισόδια σπασμών. Θα περιγράψει τί έγινε μέχρι και την πρώτη ανακοπή στις 11 Απριλίου.

«Μέχρι και σήμερα κανείς δεν μου έχει πει γιατί συνέβη η ανακοπή. Με αποδείξεις, με ιατρικά δεδομένα όχι με εικασίες» είχε πει κλαίγοντας.

«Ήμουν είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας»

Η μητέρα απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα για μία ώρα αφού προηγουμένως είχε καταθέσει αίτημα εξαίρεσης της Προέδρου της έδρας για μεροληψία. Το αίτημα απορρίφθηκε ως απαράδεκτο και η μητέρα ξεκίνησε την απολογία της.

Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη: «Ζούσα το θαύμα όταν γεννήθηκε .Αυτό το πλασματάκι με έκανε μαμά .Μου έδωσε το νόημα της ζωής .Εκείνη τη στιγμή της υποσχέθηκα ότι θα είμαι για πάντα δίπλα της.»

Μίλησε για τον χαρακτήρα του παιδιού. Η Τζωρτζίνα- όπως την περιέγραψε η μητέρα της- ήταν ένα κοινωνικό παιδί που την ήθελαν όλοι για φίλη. «Δεν ήταν το κλασσικό παιδί με τις κούκλες ,έπαιζε μπάλα ήταν σε ομάδα που ήταν ο πατέρας της. Αυτό που άκουσα ότι ήταν ένα παιδί φοβισμένο είναι εκτός πραγματικότητας» είπε στην αρχή της απολογίας της. «Ήταν πολυλογού ,αυτό το παιδί είχε τις χάρες όλες. Η εντύπωση που ήθελαν να δώσουν για το παιδί μου είναι λανθασμένη», συμπλήρωσε.

«Όντως ήμουν ψύχραιμη. Εκείνες τις στιγμές αυτό είναι ψυχραιμία για μένα .Έχω ακούσει τέρατα για μένα», αναφερόμενη στο πως διαχειριζόταν η ίδια την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

Η σημερινή της απολογία αναμένεται να είναι πολύωρη και είναι βέβαιο ότι στο δικαστήριο θα είναι εκτός από την οικογένειά της και ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό