14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει να προσπαθεί η Microsoft για κλειδωμένο OS

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέρος των αλλαγών που έρχονται στο οικοσύστημα των Windows 11 αποτελεί και η ενδεχόμενη παρουσίαση της έκδοσης SE. Αυτή η έκδοση εκτιμάται ότι θα είναι κλειδωμένη, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα με τα Windows 10S.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Windows 11 SE θα έχουν ακόμα περισσότερους περιορισμούς σε σχέση με όσα ίσχυαν στην περίπτωση των Windows 10S, όπου μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές αποκλειστικά και μόνο από το Microsoft Store. O σκοπός της παρουσίασης μίας κλειδωμένης εκδοχής του λειτουργικού συστήματος της Microsoft είναι για χρήση σε οργανισμούς, εργαστήρια και εκπαιδευτικούς φορείς.

Αλλαγές εκτιμάται ότι θα υπάρχουν στη λειτουργία των Ρυθμίσεων των Windows 11 SE, όπου και θα εμφανίζονται οι περισσότεροι περιορισμοί. Σε αυτή τη φάση δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές ακόμα λεπτομέρειες αναφορικά με το τι θα περιλαμβάνει η συγκεκριμένη έκδοση των Windows και τι περιορισμούς θα επιβάλλει στον τελικό χρήστη, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει με τη νέα εκδοχή των Windows, σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό