21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνεργασία της βορειοελλαδικής Mc Chargers με την ινδική Success Engineers

Ειδήσεις Ελλάδα

Στρατηγικής σημασίας συμφωνία με ινδική εταιρεία για την παραγωγή σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων υπέγραψε η εταιρεία κατασκευής σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων MC Chargers (έδρα ΒΙΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης).

Η συμφωνία αναλυτικότερα συνήφθη με την ινδική εταιρεία Success Engineers κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε κλιμάκιο της εταιρείας από την Θεσσαλονίκη στην Ινδία, έχει διάρκεια τριών ετών και αφορά στην προμήθεια εγκεφάλων φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Success Engineers είναι επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού και πρόθεση της είναι η είσοδος στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, προμηθεύοντας την ινδική αγορά με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί στο εξής θα προμηθεύουμε με λογισμικό μια ινδική εταιρεία, η οποία θα κατασκευάζει σταθμούς φόρτισης ευρωπαϊκών προδιαγραφών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της MC Chargers, Χαράλαμπος Μαρμάγγελος.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο του 2021 η λαρισινή εταιρεία Cosmos Aluminium απέκτησε το 51% της MC Chargers, η οποία σημειωτέον είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ανέπτυξε και κατασκεύασε φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων. Τον ίδιο μήνα η MC Chargers μεταφέρθηκε στις νέες της εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στη ΒΙΠΕ Σίνδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό