17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη στην Οκλαχόμα ο διάσημος τραγουδιστής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τραγουδιστής της κάντρι Ζακ Μπράιαν συνελήφθη με την κατηγορία της «παρακώλυσης έρευνας» στην πόλη Βινίτα, στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση την ίδια μέρα. Δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία που οδήγησε τους αστυνομικούς της κομητείας Κρεγκ στη σύλληψη του τραγουδιστή.

Μετά τη σύλληψη, ο Ζακ Μπράιαν δημοσίευσε δήλωση στο X (γνωστό ως Twitter). «Σήμερα είχα ένα περιστατικό με την περίπολο στον αυτοκινητόδρομο της Οκλαχόμα. Τα συναισθήματα με κυρίευσαν στο έπακρο και ήμουν εκτός ορίων στα πράγματα που έλεγα» έγραψε. «Υποστηρίζω την επιβολή του νόμου, απλώς εξοργίστηκα εκείνη τη στιγμή, δεν μου άρεσε και ζητώ συγγνώμη. Με οδήγησαν στο κρατητήριο».

Eκπρόσωπος του Ζακ Μπράιαν δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Rolling Stone για σχόλιο και από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κρεγκ, δεν δόθηκαν πρόσθετες πληροφορίες.

Ο 27χρονος τραγουδιστής βραβεύθηκε πρόσφατα στην κατηγορία Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης στην τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό