18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο 40χρονος που άνοιξε πυρ έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Πανιωνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 34χρονο άνδρα έξω από το κλειστό της Νέας Σμύρνης το Σάββατο (15/4).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του flash.gr, ο 40χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, μετά την ταυτοποίησή του. Η σύλληψή του έγινε με την κατηγορία περί όπλων για το μαχαίρι που εντοπίστηκε κατά την έρευνα στο σπίτι του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς θα πάει στο αυτόφωρο λόγω της κατοχής όπλου αλλά αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αφού ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις Αρχές.

Σημειώνεται πως το επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (13/4), έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» του Πανιωνίου προς την πλευρά που είναι ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών.

Όπως έγινε γνωστό, τα αίτια για τα οποία προκλήθηκε το επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οπαδούς ήταν προσωπικές διαφορές και δεν πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 40χρονος πυροβόλησε έναν 34χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον μηρό. Το θύμα μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν έξω από το γήπεδο έναν κάλυκα και τρεις βολίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο γήπεδο ήταν σε εξέλιξη αγώνας βόλεϊ ανδρών μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα για τα πλέι οφ ανόδου στην PRE LEAGUE βόλεϊ ανδρών και το ματς διεξήχθη κανονικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό