18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη ο 38χρονος γιος – Φέρεται να υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο πατέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος αγνοείτο μαζί με τον 65χρονο πατέρα του από την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Φωκίδας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά τον εντοπισμό του στην ορεινή Φωκίδα, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι, ο 38χρονος από την Άρτα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 65χρονος.

Ο ίδιος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχαν συμπλοκή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από τη Λαμία προς την Άρτα.

Οι αστυνομικοί προηγουμένως είχαν εντοπίσει το μαύρο αυτοκίνητο και έτσι ξεκίνησαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα ορεινά χωριά της Φωκίδας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο 38χρονος τα τελευταία τρία 24ωρα κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή, έως ότου έμεινε από καύσιμα. Μετά κατέφυγε με τα πόδια σε ποιμνιοστάσια, όπου και τελικά εντοπίστηκε.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε συμπλοκή με τον πατέρα του. Ο ίδιος υπέδειξε το σημείο της συμπλοκής και λίγο αργότερα, ο 65χρονος βρέθηκε σε δασικό δρόμο χτυπημένος και έχοντας σημάδια από δαγκωματιές ζώων.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη. Ο 38χρονος είχε τραυματιστεί έπειτα από εκτροπή του αυτοκινήτου του στον δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου.

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μετά τις εξετάσεις που έγιναν, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Εκεί τον περίμενε ο 65χρονος πατέρας του για να φύγουν μαζί για την Άρτα. Μάλιστα οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει κολάρο για περισσότερη προστασία.

Από εκεί και μετά, τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. Με βάση τα στοιχεία του κινητού του 65χρονου, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης κινούνταν στην Εθνική Οδό από τις Θερμοπύλες προς την Άμφισσα. Από κει και μετά το στίγμα από το τηλέφωνο του πατέρα δεν εντοπίζεται πουθενά. Αντίθετα, το στίγμα από το κινητό του 38χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή της Φωκίδας, λίγο πριν τη Ναύπακτο.

Αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή, για να εντοπίσουν πιθανό τροχαίο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Φωκίδας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία για έναν άντρα που περιφέρονταν στα χωριά μόνος του με ένα μαύρο αυτοκίνητο και φορούσε κολάρο. Τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα ορεινά χωριά εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό