16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στην Times Square

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 19χρονος ύποπτος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς της Νέας Υόρκης κοντά στην Times Square την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού.

Η αστυνομία εισηγείται την απαγγελία κατηγοριών στον ύποπτο, Τρέβορ Μπίκφορντ, για δύο κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας αστυνομικού και δύο κατηγορίες απόπειρας επίθεσης, ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη λεπτομέρειες για το πότε θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Μπίκφορντ. Δεν είναι σαφές αν έχει δικηγόρο.

Η επίσημη σύλληψη έρχεται δύο ημέρες αφότου ο Μπίκφορντ φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικούς σε χώρο ελέγχου ασφαλείας έξω από την Τάιμς Σκουέρ, το κέντρο των φημισμένων εορτασμών της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην πόλη.

Λίγο μετά τις 10 μ.μ. πήγε στο σημείο ελέγχου της Times Square, στη δυτική 52η οδό και την 8η λεωφόρο, όπου οι αστυνομικοί ελέγχουν τις τσάντες για όπλα ή ύποπτα αντικείμενα, δήλωσαν ο αστυνομικός διευθυντής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Κίχαντ Σιούελ και η αστυνομία.

Στον χώρο ασφαλείας, ο Μπίκφορντ φέρεται να έβγαλε μια ματσέτα, χτύπησε με τη λεπίδα έναν αστυνομικό και έναν άλλο αστυνομικό στο κεφάλι με τη λαβή και στη συνέχεια χτύπησε με τη λεπίδα έναν τρίτο αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε τον Μπίκφορντ στον ώμο, σύμφωνα με τις πηγές και την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Οι αστυνομικοί έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, ο Μπίκφορντ βρισκόταν υπό κράτηση και υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο Bellevue, όπου νοσηλευόταν για το τραύμα από πυροβολισμό, δήλωσαν πηγές.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από CNN

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό