24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε όμηρο την κόρη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 35χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με το παιδί

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, καθώς παραδόθηκε στις Αρχές έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ο 35χρονος που απήγαγε την 4χρονη κόρη του και ήθελε να φύγει μαζί της για την Τουρκία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του. Μάλιστα, το παιδί φαίνεται πώς δεν έχει τραυματιστεί.

Η αστυνομία διαπραγματευόταν όλες αυτές τις ώρες με τον 35χρονο και ειδικούς ψυχολόγους. Μάλιστα Γερμανοί αξιωματούχοι προειδοποιούσαν ότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό για απογειώσεις και προσγειώσεις μέχει να λήξει η ομηρία.

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης ο 35χρονος είναι τουρκικής καταγωγής, από την Κάτω Σαξονία και φέρεται να είχε διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού σχετικά με την επιμέλεια και το απόγευμα του Σαββάτου απήγαγε το κοριτσάκι. H Bild ανέφερε ότι ο άνδρας ήθελε να ταξιδέψει μαζί της στην Τουρκία με αεροπλάνο.

Η μητέρα, νωρίτερα, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, καταγγέλλοντας την απαγωγή του παιδιού. Ο άνδρας πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και πέταξε μολότοφ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί και ακυρώθηκαν δεκάδες πτήσεις.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό