21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη γυναίκα από το Τέξας- Απείλησε δικαστή που χειρίζεται υπόθεση κατά του Τραμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σύλληψη μίας γυναίκας, η οποία απείλησε να σκοτώσει δικαστή που επιβλέπει μία εκ των υποθέσεων που «τρέχουν» εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Τέξας.

Πρόκειται για την 43χρονη Abigail Jo Shry, η οποία φέρεται να τηλεφώνησε στο δικαστήριο στην Ουάσιγκτον στις 5 Αυγούστου, εξαπολύοντας προσβολές για το χρώμα της Τάνια Τσάτκαν, περιφερειακή δικαστή των ΗΠΑ.

Στην κλήση, φέρεται να είπε στην δικαστή, που επιβλέπει μια υπόθεση εκλογικής συνωμοσίας εναντίον του Τραμπ: «Είσαι στο στόχαστρο μας, θέλουμε να σε σκοτώσουμε». «Εάν ο Τραμπ δεν εκλεγεί το 2024, ερχόμαστε να σας σκοτώσουμε», είπε σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Φέρεται επίσης να απείλησε να σκοτώσει τη μαύρη Δημοκρατική από το Τέξας, μέλος του Κογκρέσου, Σίλα Τζάκσον Λι, και απείλησε όλους τους Δημοκρατικούς στην Ουάσιγκτον και την LGBT κοινότητα.

Η συλληφθείσα παραδέχτηκε ότι έκανε το τηλεφώνημα καθώς οι ερευνητές εντόπισαν τον αριθμό τηλεφώνου της, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο. Ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πάει στην Ουάσιγκτον για να πραγματοποιήσει τις απειλές της. Φέρεται πάντως να πρόσθεσε ότι «αν η Σίλα Τζάκσον Λι έρθει στο Άλβιν, τότε πρέπει να ανησυχούμε».

Αξίζει να σημειωθεί μία μέρα πριν από το απειλητικό τηλεφώνημα, ο Τραμπ είχε αναρτήσει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social, με όλα τα γράμματα κεφαλαία: «Αν με κυνηγάς, θα σε κυνηγήσω!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό