24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα πρώην εστεμμένη «Μις Αγγλία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζένιφερ Γιανγκ κινδυνεύει με φυλάκιση 20 ετών αν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο κεταμίνης

Μια πρώην εστεμμένη «Μις Αγγλία» αντιμετωπίζει 20 χρόνια φυλάκισης στο Μεξικό για ύποπτη διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

Η Τζένιφερ Γιανγκ συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο να προσπαθεί να περάσει λαθραία κεταμίνη αξίας άνω των 250.000 λιρών στο αεροδρόμιο του Κανκούν, αφού έφτασε από το Άμστερνταμ. Το 33χρονο μοντέλο φέρεται να είχε την ποσότητα των ναρκωτικών κρυμμένη μέσα σε μπουκάλια, σε ψεύτικο πάτο στη βαλίτσας της. Η πρώην «Μις Αγγλία» κράτησε την οικογένειά της στο σκοτάδι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για την κατάστασή της, για πάνω από έξι μήνες, λέγοντας στην μητέρα της ότι απλώς ταξίδευε στη χώρα. Ωστόσο, η μητέρα της έμαθε τελικά την αλήθεια μόλις πριν από πέντε εβδομάδες, όταν η μοναχοκόρη της δεν της τηλεφώνησε, για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Ήξερα ότι η κόρη μου ήταν στο Μεξικό, αλλά νόμιζα ότι ταξίδευε. Μόλις τώρα έμαθα, ότι η Τζένη είναι στη φυλακή. Τα γενέθλιά μου είναι τον Μάρτιο και όπου κι αν βρίσκεται η Τζένη, μου τηλεφωνεί. Ωστόσο, δεν επικοινώνησε μαζί μου και άρχισα να ανησυχώ. Τότε πήρα ένα μήνυμα από τη φίλη της. Την ρώτησα πού βρισκόταν. Μετά από πολλά μηνύματα, τελικά μου είπε, ότι ήταν στη φυλακή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά έμαθα όλη την ιστορία. Ότι ήταν στη φυλακή στο Κανκούν για μήνες. Τον Φεβρουάριο μεταφέρθηκε σε μια άλλη φυλακή έξω από το Μεξικό. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά δεν έχει δικαστεί ακόμη. Θα μπορούσε να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών. Ανησυχώ πολύ», ανέφερε στην Daily Mail η μητέρα της.

Η Γιανγκ η οποία γεννήθηκε στη Γερμανία από μητέρα Βρετανίδα και πατέρα Γερμανό, πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της εργαζόμενη στο εξωτερικό ως μοντέλο και ξεναγός, αφού εγκατέλειψε τη γενέτειρά της σε ηλικία 19 ετών. Το μοντέλο δέχεται επισκέψεις στη φυλακή από τον Βρετανό πρόξενο στο Μεξικό. Αναμένεται να συναντηθεί με δικηγόρο αυτή την εβδομάδα, για να συζητήσει για τη δίκη της. Η ίδια λέει, ότι παίρνει τρία γεύματα την ημέρα, αλλά είναι πολύ μικρές μερίδες. Η Γιανγκ αντιμετωπίζει ποινή έως και 20 έτη, αν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα στο Μεξικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό