23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για ενδεχόμενη κάθοδο οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

CONFERENCE LEAGUE

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
13.03.2024 | 23:04

Οι οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο ματς με τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Σε αυξημένο επίπεδο επιφυλακής έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές στη Βόρεια Ελλάδα, μετά από πληροφορίες για μετακίνηση οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το NEWS24/7.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ αφού, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Μακεδονία” στην ηλεκτρονική έκδοσή της, τουλάχιστον 80 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ κινούνται προς τη Θεσσαλονίκη μέσω της Αλεξανδρούπολης, ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, την Πέμπτη (14/3).

Με έκτακτο σήμα, δόθηκε εντολή για προσαγωγές, εφόσον καταφέρουν να πλησιάσουν την πόλη.

Θυμίζουμε ότι η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες. Στο “Μάξιμιρ” του Ζάγκρεμπ δεν βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ με ανακοίνωσή της η Ντίναμο ζήτησε από τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχες πληροφορίες μεταφέρει και η ιστοσελίδα Voria.gr, υποστηρίζοντας ότι έχει διαπιστωθεί σε φόρουμ των οπαδών της κροατικής ομάδας πως υπάρχουν συζητήσεις αναζήτησης τρόπων για το πώς μπορεί κανείς να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως, εκτός φυλακής είναι πλέον όλοι κατηγορούμενοι -στη συντριπτική τους πλειοψηφία Κροάτες χούλιγκαν- για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Αύγουστο, τα οποία οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό