23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνέχεια στο όνειρο του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Άρη κόντρα στη Νίκη Βόλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στροφή στο Κύπελλο Ελλάδας κάνει ο Άρης μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην έδρα τους για την 19η αγωνιστική της Super League, λίγες μέρες μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, αφήνει πίσω της το ματς με τους Πειραιώτες και στρέφει και πάλι την προσοχή της στο Κύπελλο, μιας και έχει μπροστά της δύο σημαντικά ματς με τη Νίκη Βόλου για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Άρης έχει… ευνοϊκό αντίπαλο, μιας και η Νίκη είναι η μοναδική ομάδα της Β’ Εθνικής που έχει φτάσει στα προημιτελικά, ωστόσο δεν υπάρχει καμία διάθεση από τους Θεσσαλονικείς για να υποτιμήσουν την αντίπαλη ομάδα. Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (24/01, 18:00) με τον Άρη να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει από το πρώτο ματς ένα προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Βολιώτες απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τον Λεβαδειακό και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το «ονειρικό» ταξίδι στη διοργάνωση. Στη Super League 2 η Νίκη είναι 4η με 21 βαθμούς στον όμιλό της και θα παλέψει για την άνοδο, ωστόσο σε πρώτη φάση θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στο κύπελλο Ελλάδος και ας έχει ζόρικο μονοπάτι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό