16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνάντηση του Δημάρχου στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τα έργα υποδομών στο νησί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δήμαρχος Σερίφου, κ. Κωνσταντίνος Ρεβίνθης πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Αυγούστου συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας, παρουσία του Υφυπουργού, κ. Ιωάννη Παππά, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

1) Χρηματοδότηση του έργου “Αντικατάσταση υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης οικισμού Πλατύ Γυαλού Δήμου Σερίφου” προϋπολογισμού 740.000€.2) Χρηματοδότηση του έργου “Κατασκευή δικτύου ύδρευσης οικισμών Πύργου-Παναγιάς Δήμου Σερίφου” προϋπολογισμού 704.320€.3) Χρηματοδότηση έργων υποδομών του Δήμου Σερίφου από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Νέαρχος”, που θα ανοίξει προς το τέλος του έτους.

Έργα , για τα οποία ο Δήμος Σερίφου έχει εκπονήσει μελέτες (οι οποίες είχαν χρηματοδοτηθεί και δεν βάρυναν τον προϋπολογισμό του Δήμου) και πλέον προχωράει στο επόμενο βήμα στην εξασφάλιση χρηματοδότησης και υλοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρεβίνθης είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια του «κινήματος της πετσέτας»: ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε υπήρχε απόφαση που έλεγε ότι ένα κατάστημα ήταν παράνομο και έπρεπε να σφραγιστεί. «Σφραγίσαμε το κατάστημα όμως μου έκαναν μήνυση για παράβαση καθήκοντος και για κατάχρηση εξουσίας και απλή δυσφήμιση», ανέφερε.

«Πήγαμε να επιβάλλουμε το νόμο την απόφαση των δικαστηρίων και των διοικητικών αρχών και βρεθήκαμε συλληφθέντες ως κατηγορούμενοι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό