26.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε χθες, με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο συμμετείχαν επίσης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δημήτρης Βλαχάκος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Δήμου Πειραιά Μιχάλης Μπούρμπος.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στα τρέχοντα έργα του δήμου και στην πορεία τους, τα οποία υλοποιούνται μέσω του Υπουργείου με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Επιπλέον, τέθηκαν προτάσεις για νέα έργα του δήμου στο πεδίο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συναντηθήκαμε μαζί με τον Δημήτρη Βλαχάκο και τον Μιχάλη Μπούρμπο, με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων και φίλο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, τον ενημερώσαμε για τα υπό εξέλιξη έργα του Δήμου Πειραιά που συνδέονται με το Υπουργείο και χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και από άλλες χρηματοδοτικές πηγές και προτείναμε νέα συνάντηση αυτήν τη φορά στον Πειραιά, προκειμένου να δούμε και πιθανά νέα έργα.

Στον Δήμο Πειραιά αξιοποιούμε εδώ και χρόνια τις νέες τεχνολογίες, εφαρμόζοντας καινοτόμα προγράμματα και δράσεις σε πολλούς τομείς, με θετικό αντίκτυπο στην πόλη μας.

Ήταν μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για το ενδιαφέρον και τη διάθεσή του να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία μας».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δημήτρης Βλαχάκος, σημείωσε:

«Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Παπαστεργίου και να συζητήσουμε για τα ψηφιακά και τεχνολογικά έργα που υλοποιούνται στην πόλη μας και αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στα επόμενα έτη. Συμφωνήσαμε άμεσα να επισκεφθεί τον Πειραιά, ώστε να έχει πλήρη εικόνα των έργων και ανέφερε πως θα είναι δίπλα μας όπου χρειαστεί.

Η τεχνολογία «τρέχει» και ο Πειραιάς αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό