23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Μαξίμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρομπέρτα Μέτσολα θα έχει συναντήσεις με την πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση σήμερα στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στις 11:00 το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την κ. Μέτσολα, η οποία μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο Κοινοβούλιο. Στις 12:00 η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων, ενώπιον πέντε κοινοβουλευτικών επιτροπών: την Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου. Θέμα της ομιλίας της «η Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει των Ευρωεκλογών (The EU ahead of the European Elections)».

Η κ. Μέτσολα θα συναντηθεί με εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ αργγότερα μέσα στην ημέρα θα συνομιλήσει με νέους στο Ωδείο Αθηνών, για θέματα που τους απασχολούν με αφορμή τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό