20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συμφωνία Ολυμπιακού με Πασχαλάκη για ανανέωση συμβολαίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πρόκειται να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του «Λιμάνι» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία του χρονιά στην ομάδα. Αυτό γιατί υπάρχει προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου ο «Σούπερμαν» να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο διεθνής πορτιέρο είναι βασικός και αναντικατάστατος για τους «ερυθρόλευκους». Κόντρα στη Φερεντσβάρος πραγματοποίησε την 34η φετινή του εμφάνιση και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι άνθρωποι του συλλόγου, ξέρουν ότι ο Πασχαλάκης έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και μπορεί με την εμπειρία του και το ταλέντο του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο 34χρονος έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στον Πειραιά και ουσιαστικά δεν χρειαστήκανε πολλές κουβέντες για να υπάρξει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές και να φοράει ο ίδιος τα γάντια της ομάδας για δύο ακόμα χρόνια. Προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει και ότι διατηρείται το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό, με έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά το πρωτάθλημα, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασχαλάκης είχε φορέσει την «ερυθρόλευκη» το 2022, μετά από μία πενταετία στον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό