17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συμφωνία με Intracom Defense για κατασκευή μεταλλικών μερών αμυντικών συστημάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εταιρεία Mevaco Μεταλλουργική ΑΒΕΕ προχώρησε σε συμφωνία με την Intracom Defense για την κατασκευή των μεταλλικών μερών αμυντικών συστημάτων με εξαγωγικό προσανατολισμό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η υπογραφείσα σχετική σύμβαση ύψους ύψους 5,7 εκατ. δολάρια και διαρκείας 24 περίπου μηνών δικαιώνει την στρατηγική απόφαση της διοίκησης της Mevaco για την εντός των παραγωγικών της εγκαταστάσεων δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία ιδιαίτερου τμήματος αμυντικών συστημάτων με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξειδικευμένα μέσα παραγωγής και ελέγχου». 

Σημειώνεται ότι στόχο της εταιρείας Mevaco αποτελεί η συστηματική ενίσχυση της παρουσίας της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον και προοπτικές για τους εμπλεκόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Mevaco ανακοινώσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι μετάσχει στην κατασκευή της πρώτης Ελληνικής Φρεγάτας τύπου Belharra, H/S Κίμων (HN1),στα Ναυπηγεία της Naval Group στο Lorient της Γαλλίας. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία έχει αναλάβει μεγάλο αριθμό παραγγελιών για εξειδικευμένο εξοπλισμό επί του σκάφους βάσει των σχεδίων / προδιαγραφών που χορήγησε η Naval Group για το σύνολο του προγράμματος που αφορά τις Ελληνικές ναυπηγήσεις. Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει μέρος των συμβάσεων αυτών με απόλυτη επιτυχία και αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έθεσε ο πελάτης και κυρίως των ποιοτικών και άλλων απαιτήσεων. Η συμμετοχή της στο πρόγραμμα είναι σημαντική, με προοπτική περαιτέρω διεύρυνσης στο άμεσο μέλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό