22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά, οπλοκατοχή και κλοπή

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας άνδρας,(Έλληνας) διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6,25 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ανηλίκων για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς, του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, τρεις ανήλικοι σε βάρος των οποίωνσχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, όπως αναφέρει η Αστυνομία.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ένας 15χρονος συνεργός τους, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες, χθες το απόγευμα, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και ερεύνησαν το εσωτερικό του, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις ανήλικους.

Από την προανάκριση, που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες με τον συνεργό τους, που αναζητείται, στις 29-5-2022, στο Μεσολόγγι, είχαν διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των ανήλικων κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό