18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και για όπλα στο Ρέθυμνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε διπλανό της φυτείας χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας, Έλληνας, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72,2 γραμμάρια κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα, Έλληνας στο Ρέθυμνο, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν μεγάλη ποσότητα δενδρυλλίων.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Γραφείου Εγκληματικών Ερευνών Ρεθύμνης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν σε οκτώ διαφορετικές τοποθεσίες 87 δενδρύλλια κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε διπλανό της φυτείας χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας, Έλληνας, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72,2 γραμμάρια κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του κατά την διάρκεια της οποίας βρεθήκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης, πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Παράλληλα συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο συγκεκριμένο άνδρα κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου και γεμιστήρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό