19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συλαϊδόπουλος: «Αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7, ανήκουμε στην ελίτ της Ευρώπης» – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Θρύλου, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ και στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του για να έρθει αυτή η σημαντική πρόκριση. Παράλληλα τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον και τους ποδοσφαιριστές το γεγονός πως αγωνίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μία μέρα πριν από το μνημόσυνο της Θύρας 7.

Τι σας έχει μείνει από το ματς;

«Η απίστευτη ενέργεια, η απίστευτη προσπάθεια, η πίστη μέχρι το τέλος, η διάθεση και η αυταπάρνηση που έδειξαν τα παιδιά δεν ήταν εύκολο το να μείνουμε με 10 παίκτες και ειδικά σε εκείνο το χρονικό σημείο, αλλά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και προσωπικότητα και αυτό μας κάνει πολύ αισιόδοξους, για το μέλλον, για την ομάδα και πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών».

Πόσο σημαντικό είναι για την Ακαδημία να βλέπει στα μάτια κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης;  

«Θεωρώ και το λέω με μεγάλη σιγουριά ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, μιλώντας κυρίως για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές καλές ομάδες, πάρα πολλοί καλοί προπονητές. Θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε και εμείς μέσα στην ελίτ της Ευρώπης και αυτό αποδεικνύετε βάσει των αποτελεσμάτων και βάσει των παιδιών που παίζουν στις πρώτες ομάδες και στα παιδιά που φεύγουν και κάνουν καριέρα στο εξωτερικό».

Οι στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη της ομάδας Νέων;

«Οι στόχοι είναι μόνιμοι δεν αλλάζουν. Οι στόχοι είναι πρώτα η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, το να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Και κατά δεύτερον σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο η νίκη και το να διεκδικούμε και να κερδίζουμε τίτλους είναι δεδομένα».

Αφιερώνετε κάπου αυτήν τη νίκη;

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το να δώσουμε χαρά στον κόσμο με την επιστροφή του στα γήπεδα. Δεύτερον είναι μία μέρα πριν από το μνημόσυνο της Θύρας 7 και εννοείται ότι το αναφέραμε και στα αποδυτήρια πως είναι πολύ σημαντικό το να πάρουμε την πρόκριση και τρίτον για μένα ήταν πάρα πολύ όμορφο που είδαμε πολλά πρόσωπα από την πρώτη ομάδα όπως και τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει στην Ακαδημία όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό