24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Συκοφαντική παραπληροφόρηση» – Διαψεύδει η Μονή τον γάμο Πλεύρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Mε επίσημη ανακοίνωσή της η μονή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για γάμο μεταξύ του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα.

Το ενημερωτικό σημείωμα αναφέρει ότι στη μονή δεν τελούνται γάμοι, ενώ παράλληλα τονίζει και την έντονη διαμαρτυρία για τη συγκεκριμένη πληροφορία που κυκλοφόρησε χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα «συκοφαντική παραπληροφόρηση».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι εάν τα μέσα που αναπαρήγαγαν την είδηση δεν ανακαλέσουν, η μονή θα κινηθεί νομικά.

agioskyprianos.org

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα και ο Κωστανίνος Πλέυρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα διέψευσαν το εν λόγω δημοσίευμα. «Έχουμε συνηθίσει στις βλακείες και στα ψεύδη» σχολίασαν με τον νομικό μάλιστα  να στρέφεται κατά του γιου του Θάνου Πλεύρη ο οποίος είχε σχολιάσει τον φημολογούμενο γάμο του πατέρα του.

«Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη», ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην ανάρτηση του γιου του, Θάνου Πλεύρη στα social media «αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Παρολ’αυτά  ερωτηθείς σχετικά με την ιδέα του γάμου απάντησε θετικά, τονίζοντας πως είναι στις προθέσεις του κάποια στιγμή να παντρευτεί. Στη συνέχεια, η Τζόρτζια Σιακαβάρα υποστήριξε πως δεν ενοχλείται απ’ όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, την οποία, όπως είπε η ίδια, απολαμβάνει. Δεν ενοχλήθηκε ούτε απ’ αυτά που ανήρτησαν στα social media τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό