27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Συγκλονιστική «ματσάρα» και νίκη… εξάποντο για την Κηφισιά κόντρα στον ΠΑΣ (4-2)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κηφισιά στο ματς της… αγωνιστικής ενδεχομένως στην Super League επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας εκεί τον αντίπαλό της. Ιδανικό το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο των «νεοφώτιστων», οι οποίοι πανηγύρισαν την 2η τους φετινή νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τα είχε… όλα και με 5 γκολ σε λεπτά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 3-2.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατάφερε με 4 τελικές προσπάθειες να πετύχει 3 γκολ και να προηγηθεί ισάριθμες φορές. Ο Όνιεν Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 6′ με κοντινή κεφαλιά, με τον Κέβιν Ροζέρο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 10′.

Η Κηφισιά έκανε το 2-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό (11′) με τον Ματέους Κρισιούμα να πλασάρει υπέροχα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και έφεραν το ματς στα ίσα στο 23′ με κεφαλιά του Παντελάκη.

Εντούτοις, οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν κατάφερε να κάνει το 3-2 στο 35ο λεπτό με τον Λάντρε και να φτάσει τον δείχτη του σκορ στο 3-2. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός όπως ήταν φυσικό… έπεσε και η αποβολή του Γκάρο στο 77ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στην Κηφισιά να κάνει το τελικό 4-2 με τον Οζέγκοβιτς στο 90+2′ για να «σφραγίσει» το τρίποντο.

Η Κηφισιά ανέβηκε στην 12η θέση της Super League με 11 βαθμούς, προσπέρασε τον Παναιτωλικό που έχει 9 και άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα τελευταίο με 8!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό