19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συγκινητική υποδοχή των παικτών του Βαλβέρδε στο Μπιλμπάο μετά το κύπελλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με προπονητή τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, πανηγύρισε έναν τίτλο μετά από 40 χρόνια «ξηρασίας». Με την επιστροφή των κυπελλούχων στην πόλη που εδρεύει ο σύλλογος, ο κόσμος βγήκε στον δρόμο να συγχαρεί τους παίκτες. 

Αναλυτικότερα, στον ποταμό Νερβιόν, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες επέστρεφαν από την θριάμβευσή τους στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Μαγιόρκα, με 4-2 το προηγούμενο Σάββατο (06/04). Εκεί, ο κόσμος βγήκε έξω, για να συγχαρεί και να πανηγυρίσει με τους κυπελλούχους Ισπανίας. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, εμφανώς συγκινημένος, μετά την επικράτηση απέναντι στην Μαγιόρκα δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν κατακτούσε κάποιο τρόπαιο στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, πήγαινε σε ένα μπαρ που δεν γνώριζε κανείς, ακόμα ούτε και ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Αναλυτικά όσα είπε:«Αρνήθηκα να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν τον τελικό, τώρα θα τους σκεφτώ. Στην Ελλάδα, όταν κατακτούσαμε έναν τίτλο, πήγαινα σε ένα άγνωστο μπαρ στην Αθήνα για να φάω κάτι μαζί με μια μπύρα και ο ιδιοκτήτης μου έλεγε: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»

Για την ιστορία, αυτός ο τίτλος ήταν ο δέκατός του, σε μία πλούσια καριέρα, η οποία ξεκίνησε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2000 και συνεχίζει να συναρπάζει όλους τους φίλους του αθλήματος, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στον κόσμο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό