18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συγκινητική στιγμή με τον πατέρα του Ντίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είχε «σοκαριστεί» στην είδηση ότι άνθρωποι στην Κολομβία είχανε απαγάγει τον πατέρα του Λουίς Ντίας. Ο άσος της Λίβερπουλ προφανώς και είχε πάρει τον περασμένο Νοέμβριο άδεια από την ομάδα του, προκειμένου να πάει στην πατρίδα του, σε μία κρίσιμη οικογενειακή στιγμή.

Ευτυχώς για τον ίδιο, ο πατέρας του αφέθηκε ελεύθερος και εδώ και λίγους μήνες έχουνε επανέλθει στην κανονικότητα σαν οικογένεια. Ο πατέρας του, είναι δίπλα του σε όλα του τα ποδοσφαιρικά βήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που βρέθηκε στο Άνφιλντ για τον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Λούτον.

Αν και οι «reds» βρεθήκανε πίσω στο σκορ, μπορέσανε να ανατρέψουνε το σκορ. Ο Ντίας ήταν αυτός που έκανε το 3-1 και έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Φορώντας μαύρα γάντια, σήκωσε τα χέρια του και έσφιξε τις γροθιές του, προκειμένου να πανηγυρίσει.

Ο πατέρας του πανηγύρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, φορώντας μάλιστα και αυτός το ίδιο ζευγάρι γαντιών. Μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή στο «Άνφιλντ». Ο σκηνοθέτης του αγώνα σίγουρα παίρνει… άριστα για το πλάνο που έδωσε. Οι δυο τους έχουνε ζήσει πολλά μαζί και σίγουρα με βάση την αγωνιστική εικόνα του γιου του, θα πανηγυρίσουνε πολλές φορές ακόμη παρέα κάποια επιτυχία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό