16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συγκινεί ο Σούλης Παπαδόπουλος – «Έχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ηρακλής κατάφερε τρίτο διαδοχικό τρίποντο, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αιολικού, σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο «Γηραιός» είναι πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής και από τότε που κάθισε στον πάγκο του ο Σούλης Παπαδόπουλος, έχει βελτιώσει τρομερά την αγωνιστική του εικόνα.

Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής, με δάκρυα στα μάτια του, είπε στην κάμερα του Action 24 μετά το τέλος του αγώνα ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, μιας και αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο και στους παίκτες. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Παρά τη σημερινή μας νίκη δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 12 βαθμούς στο γήπεδο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αυτό που με ευχαριστεί σήμερα είναι ότι τα παιδιά έπαιζαν με μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και είχαν υπομονή, ξέραμε κάποια στιγμή ότι θα σκοράρουμε και ο κόσμος που κι αυτός είχε υπομονή μας βοήθησε πολύ. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την παραμονή του, αλλά μόνο για την άνοδο. Όλες οι νίκες είναι δύσκολες. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με έναν ξάδερφό μου που δίνει σκληρή μάχη και δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό