18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συγκινεί ο μικρός Γιάννης: «Ευχαριστώ κύριε Αλμέιδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, είχε γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο στην Ελλάδα, για την αγάπη που έχει στον ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε στον περσινό τελικό κυπέλλου από την ΑΕΚ με 2-0, ο νεαρός Γιάννης πανηγύρισε με τους «κιτρινόμαυρους», με τους Τσούμπερ και Ματίας Αλμέιδα να τον παίρνουν αγκαλιά.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, αποτελεί ένα παιδί πρότυπο για το άθλημα, μιας και είχε συγκινήσει τους πάντες, όταν είχε πει πως όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και φίλοι, κάτι το οποίο είναι με τον αδερφό του, ο οποίος υποστηρίζει την ΑΕΚ. Ο μικρός, βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards, με το βραβείο Fair Play, κάτι το οποίο παρέλαβε και ο Τσούμπερ.

Ο Γιάννης, ευχαρίστησε τον Ματίας Αλμέιδα που βρέθηκε στη βράβευση και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Χαιρομαι που βλέπω τον υφυπουργό και που είδα τον κύριο Αλμέιδα που όλοι μαζί σηκώσαμε το κύπελλο αν και εγώ είμαι διαφορετική ομάδα. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Ευχαριστώ για την τιμή. Πάρτε παράδειγμα εμένα και τον αδερφό μου. Δεν τσακωθήκαμε και χαρήκαμε με το αποτέλεσμα. Παρέμεινε πρώτη η ομάδα μου και του αδερφού μου τρίτη. Θέλω να μεταδώσω αυτό το μήνυμα σε όσους είναι εδώ», είπε καταχειροκροτούμενος ο μικρός Γιάννης, ο οποίος έκλεισε λέγοντας «ευχαριστώ κύριε Αλμέιδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό