16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συγκινεί ο Αθανασιάδης – «Αν δεν ήταν ο γιος μου, θα τα είχα παρατήσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπέροχο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με την «Ένωση» να παίρνει τη νίκη με 1-0 χάρις σε γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μπορεί ο Σουηδός να έβαλε το γκολ της νίκης, ωστόσο MVP της αναμέτρησης, ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και έσωσε την ομάδα του πολλές φορές. Ο ίδιος, όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP, συγκίνησε τους πάντες, μιας και το αφιέρωσε στον γιο του, για τον οποίο είπε πως αν δεν ήταν αυτός, θα τα είχε παρατήσει.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα, όχι για μένα. Ό,τι ήταν να κάνω το έκανα για να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη. Έκανα κάποια λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κρύβομαι. Όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη.

Ήθελα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για τη νίκη. Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσεις, πέρσι και πρόπερσι η χρονιά μου ήταν καλή. Έκανα κάποια λάθη, το θέμα είναι πως ξανασηκώθηκα και βοήθησα την ομάδα. Ο κ. Αλμέιδα βοηθά όλους τους παίκτες γιατί όλοι κάνουν λάθη.

Είναι πολύ σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι γιατί υπάρχουν ακόμη οκτώ σημαντικά παιχνίδια. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, στα καλά και τα άσχημα, εφόσον είναι εκείνοι χαρούμενοι, είμαι κι εγώ. Αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου, τον Ιωακείμ, γιατί αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό