17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συγκίνηση, συνθήματα και τιμή για τις 21 ψυχές της Θύρας 7

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μαύρη επέτειος της Θύρας 7 ξημέρωσε για 43η χρονιά και η οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων και παραγόντων του αθλητισμού αποτίουν φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας. Το Flash.gr και ο Παναγιώτης Ραμαντάνης δίνουν το «παρών» στο μνημόσυνο μεταφέροντάς σας φωτογραφίες και βίντεο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (08/02, 15:00) είναι προγραμματισμένο το ετήσιο μνημόσυνο της τραγωδίας, όπου την παρουσία τους, με κατάθεση στεφανιών, δήλωσαν μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύνδεσμοι της Θύρας 7 αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όπως και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται, ότι μεταξύ όλων των υπολοίπων συλλόγων, η «Ένωση» έχει μια παραπάνω σύνδεση με το τραγικό γεγονός, αφού αφενός αυτό είχε λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της δίκης της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, αφετέρου ένα από τα 21 θύματα που έχασαν τη ζωή τους, ήταν φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων».

Το στεφάνι της Θύρας 7

Παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου

undefined

Το ξημέρωμα της Πέμπτης (08/02), η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στη δική της σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό βίντεο στη μνήμη των θυμάτων με λεζάντα που έγραφε χαρακτηριστικά: «Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ», με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να δίνει φόρο τιμής με τον ίδιο τρόπο και με μία εξίσου συμβολική ανάρτηση για να γράψει: «Θα μείνετε για πάντα στις καρδιές μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό