23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συγκίνηση στην τελετή των Γουόριορς στη μνήμη του Μιλόγεβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τίμησαν τον Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, που «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, στον πρώτο τους αγώνα μετά τον θάνατο του. 

Μετά τα δύο ματς που αναβλήθηκαν, με τους Γιούτα Τζαζ και τους Ντάλας Μάβερικς, οι «Πολεμιστές» υποδέχθηκαν τους Χοκς. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με μια ιδιαίτερη και συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, τίμησαν τη μνήμη του Σέρβου. Στο γήπεδο βρέθηκε και η οικογένεια του. 

Για τον Μιλόγεβιτς μίλησε ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ και ζήτησε από τον κόσμο να μην κρατήσει ενός λεπτού σιγή, αλλά ένα standing ovation ενός λεπτού, ώστε «να ακούσει από εκεί ψηλά ο Ντέγιαν». Στη θέση που καθόταν στον πάγκο υπήρχε μια φανέλα που έγραφε «brate», δηλαδή «αδερφός» στα σερβικά. Άπαντες ανατρίχιασαν και συγκινήθηκαν με τα όσα έζησαν στην τελετή, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να ξεσπάει σε κλάματα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας φορούσαν εμφάνιση με το όνομα του Μιλόγεβιτς.

Δείτε το βίντεο:

Ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς εργαζόταν για τρίτη σεζόν ως βοηθός προπονητή στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ενώ ήταν πρώην μπασκετμπολίστας. Πριν ενταχθεί στους Ουόριορς πέρασε το 2021 ως προπονητής της Μπουντούτσνοστ στην Αδριατική Λίγκα στο Μαυροβούνιο, ενώ νωρίτερα και για οκτώ αγωνιστικές περιόδους βρισκόταν στο τιμόνι της Μέγκα Μπάσκετ στο Βελιγράδι. Τον Δεκέμβριο του 2019 διορίστηκε βοηθός προπονητή στην εθνική ομάδα της Σερβίας, στο πλευρό του Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό