16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συγκίνηση από την κίνηση αγάπης ενός αστέγου – Σκέπασε τον σκύλο του ενώ έβρεχε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία συγκινητική εικόνα καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας άστεγος επέλεξε ενώ έβρεχε να μην προφυλάξει τον εαυτό του αλλά να σκεπάσει με μπουφάν τον σκύλο του.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο κ. Χρήστος, γνωστός άστεγος στην πόλη, αδιαφορώντας για τη δική του υγεία αποφάσισε να σκεπάσει με το μπουφάν του –εν μέσω βροχής– το αγαπημένο του τετράποδο φίλο που ακούει στο όνομα «Μαρία».

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο κ. Χρήστος έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη σκυλίτσα του, καθώς με τα λίγα λεφτά που συγκεντρώνει από την επαιτεία, σπεύδει να αγοράσει σε εκείνη φαγητό παρά να φροντίσει τον εαυτό του.

Φωτ.: cretalive.gr

Στο ίδιο μήκος αλληλεγγύης, αδιαφόρησε και για τον εαυτό του, προσφέροντας στην αγαπημένη του φίλη το μπουφάν του για να μην κρυώσει στο παγωμένο πεζοδρόμιο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ. Χρήστος «επαιτεί και με τα όποια χρήματα συγκεντρώνει, αγοράζει φαγητό για τη Μαρία, όχι για τον ίδιο», λένε περίοικοι που τον βλέπουν καθημερινά. Γνωρίζουν ότι πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου και ότι πιθανότατα είναι δική του επιλογή η ζωή που κάνει, ωστόσο – όπως υποστηρίζουν – σκηνές όπως αυτή που αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που βλέπετε, εξακολουθούν να τους φέρνουν δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό