16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η Αστυνομία καθώς είναι σε εξέλιξη αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Αμαλίας, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Πανεπιστημίου.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στις 19.30, στο Σύνταγμα θα μιλήσει στο συλλαλητήριο που έχει σύνθημα: «Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων! Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Η ελπίδα στην πάλη του λαού!».

Οι προσυγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και των αντίστοιχων Οργανώσεων της ΚΝΕ είχαν οριστεί για τις 18.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

Κάνιγγος: Ενέργεια – Νερό, Μέταλλο, Φάρμακο – Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες – Πληροφορική, Επισιτισμός – Τουρισμός, Εμπόριο, Χρηματοοικονομικό, Δικηγόροι, ΕΒΕ, ΜΜΕ.

Ομόνοια: Α’ Αθήνας, Βορειοδυτική Αθήνα, Βόρεια, Νοτιοδυτικές και Δυτικές Συνοικίες Αθήνας, Βορειοδυτική Αττική, Πειραιάς, Μεσόγεια – Λαυρεωτική.

Προπύλαια: ΑΕΙ – Ερευνα, Εκπαιδευτικοί, Νότιες και Ανατολικές Συνοικίες Αθήνας, Καλλιτέχνες, ΟΤΑ – Δημόσια Διοίκηση, Υγεία – Πρόνοια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό