16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Συγγνώμη» με κλάματα από τον πατέρα του δράστη της γυναικοκτονίας: «Τη λάτρευα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιδιαιτέρως φορτισμένος εμφανίστηκε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του 39χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους. Κομπιάζοντας, θέλησε να ζητήσει «πολλά συγγνώμη» από την οικογένεια της 28χρονης πρώην συντρόφου του γιου του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα» Στην ερώτηση, δε, αν γνωρίζει γιατί προέβη στη δολοφονία ο γιος του, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα».

Το ξέσπασμα του πατέρα της 28χρονης

Νωρίτερα, είχε μιλήσει στο STAR ο πατέρας του θύματος. «Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος, ζούσε με αυτό το απόβρασμα, έναν τεμπέλη που τον τάιζε» είπε, προσθέτοντας πως η κόρη του δεν του είχε πει ποτέ τον εφιάλτη που ζούσε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. «Ήξερε ότι θα τον σκότωνα εγώ, μου είχε εκμυστηρευθεί κάποια πράγματα η μητέρα της αλλά όσες φορές την πίεσα να μου μιλήσει, δεν μου είχε πει τίποτα», είπε συντετριμμένος ο πατέρας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κοπέλα, η οποία ξεψύχησε λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, χτυπημένη από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του, το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό