20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συγγνώμη ζήτησε ο Τσακλόγλου για την ατάκα με τους «ντελιβεράδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους δικηγόρους και «γιατί δεν πάνε να δουλέψουν ντελιβεράδες», ο Πάνος Τσακλόγλου ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στο Facebook.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Εργασίας αναφέρει στην ανάρτησή του για τις δηλώσεις που έκανε στο Action 24:

«Σε συνέντευξή μου σήμερα στο Action24 προχώρησα σε δήλωση η οποία ήταν άστοχη και για την οποία θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι. Σε όλη μου τη διαδρομή πορεύομαι με βαθειά εκτίμηση προς όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι ζήτημα πρωτίστως κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια λανθασμένη έκφραση δεν πρέπει να οδηγήσει στο να αναιρέσει την ουσία της συζήτησης».

Νωρίτερα, σήμερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή του Action 24, ο υφυπουργός Εργασίας, όταν ο δημοσιογράφος είπε «έχω φίλο που δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο και παίρνει εννιά κατοστάρικα και έχω φίλο ντελιβερά που παίρνει 1.400», εκείνος του απάντησε: «Γιατί δεν πάει ο φίλος σας, ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς;».

«Για να το πω λίγο διαφορετικά. Προφανώς, ο δικηγόρος συνεκτιμά και τις σπουδές του, το βιοτικό επίπεδο που έχει γίνει, τις συνθήκες εργασίας και ούτω καθεξής. Εάν το ντελιβεράδικο πήγαινε στα 3.000 ευρώ θα πήγαινε; Εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω εκεί πέρα» πρόσθεσε ο υφυπουργός Εργασίας.

Ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, συνέχιζοντας, τόνισε πως θα πρέπει να «αφήσουμε την αγορά εργασίας να δουλέψει ελεύθερα. Η αγορά εργασίας είναι αυτή που προσδιορίζει τον μισθό, είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης. Με βάση αυτό που μου λέτε, πάει να πει πως κατά πάσα πιθανότητα έχουμε πολλούς δικηγόρους και λίγους ντελιβεράδες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό