18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συγγνώμη από τον Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει πολίτες και αστυνομικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα αλλάζει ο νεαρός Ρομά που το μεσημέρι της Τετάρτης ανάρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας να σκοτώσει αστυνομικούς αλλά και Έλληνες πολίτες ως αντίποινα για τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία, μετά από καταδίωξη αστυνομικών.

Με νέα ανάρτηση στην πλατφόρμα Tik Tok, ο νεαρός απολογείται και ζητάει συγγνώμη ενώ παράλληλα αναφέρει ότι δεν έπρεπε να εκφραστεί με τον τρόπο αυτό τονίζοντας πως «όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου και τον θυμό δεν ξέρεις τι λες». «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει επισημαίνοντας ότι ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Υποστηρίζει ότι όσοι ανέβασαν το πρώτο του βίντεο σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ήταν αστυνομικοί λέγοντας: «Το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Ακολούθως λέει ότι η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» κάνοντας λόγο για τρεις φόνους και υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί βγαίνουν από τη Σχολή χωρίς καμία εκπαίδευση.

Στο τέλος ζητάει άλλη μια φορά συγγνώμη, επιμένοντας ότι η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό